Klinikken tilbyder optimal tandbehandling

Her er vi glade for at se patienter, som er kommet her gennem mange år. Og nye patienter vil vi gerne give samme personlige oplevelse og optimale behandling.

tandlæger på klinikken

Vi har i 2019 udvidet vores team med en tysk tandlæge, Kristin Seelert, som er uddannet i Tyskland. Hun har i flere år samlet erfaring i nærheden af Hamborg før hun i valgte at flytte til Danmark.

Kristin har stor viden indenfor rodbehandlinger, hvilket giver os øget mulighed for at fjerne tandpine og tandens prognose bliver bedre. Vi nyder hendes engagement, gode humor og omhyggelighed på vores klinik i hverdagen.

 

Tandplejer specialiseret i paradentose

Tandplejer Asger Vesterby foretager udelukkende paradentosebehandlinger og vejledning i bevarelse af tandsættet. Han har efter sin uddannelse i Danmark år 2002, arbejdet 5 år på en paradentose henvisningsklinik i Hamborg. Har du paradentose vil du kunne nyde godt af Asgers ekspertise.

 

Vores erfarne og veluddannede klinikteam

Du vil blive mødt af det bedste team, som ønsker at give dig en tryg oplevelse og tilbyde dig alle former for moderne tandbehandling. Vi er engagerede og har stor arbejdsglæde.

Mød os

Vi er en flok engagerede medarbejdere, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder.

Mød os her

sådan finder du os

Vi bor i hjertet af Odense, tæt på banegården og offentlig transport.

sE kort

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid