Klinikken tilbyder optimal tandbehandling

Her er vi glade for at se patienter, som er kommet her gennem mange år. Og nye patienter vil vi gerne give samme personlige oplevelse og optimale behandling.

tandlæger på klinikken

Fra august har du chancen for at blive behandlet af tandlæge Isabel Gomes Souto.
Hun er uddannet i Santiago de Compostela (Spanien) og .... læs mere

Tandlæge Kristin Seelert har siden år 2019 arbejdet herpå klinikken.
Med sin grundige tyske uddannelse fra år 2014 og flere års erfaring fra special tandlægepraksis i Hamborg har hun klinikkens største viden om rodbehandlinger. Dette giver os øget mulighed for at fjerne tandpine og tandens prognose bliver endnu bedre. Større behandlinger med teleskopprotese, hvor protesen fastholdes uden synlige bøjler, giver nogle af vores patienter endnu en god behandlingsmulighed. Vi nyder hendes engagement, gode humor og omhyggelighed i hverdagen.

Tandlæge Mette Groth har grundlagt Tre margueritter Tandlægeklinik sammen med tandlæge Anne-Marie Ljungstrøm i år 2009. Samarbejdet strækker sig tilbage til år 1991, så  klinikken's dna og kultur er grundlæggende deres. Mette behandler trofast sine patienter omsorgsfuldt,  men vil arbejde på deltid,  hvorefter pensionen om nogle år vil tage over.

Tandlæge Anne-Marie Ljungstrøm har med sin store erfaring og gode netværk samlet et fantastisk klinikpersonale. Her vægtes kvaliteter som faglighed og nærvær højt. Som privat klinikejer udvælger hun personalet med stor omhu for at sikre patienterne den allerbedste oplevelse. Alle faggrupper er repræsenteret af top kvalificerede og effektive personer, som brænder for at arbejde på netop vores klinik.

 

SPECIALTANDLÆGE i tand-mund- og kæbekirurgi

Kæbekirurg Sodaba Ghawsi-Vestergaard tager vare om klinikken’s vanskeligste operationsopgaver.  Med hendes daglige virke på OUH giver sygehuset hende den nyeste viden og kompetance i bl.a tandimplantater, større knogleopbygning, fjernelse af visdomstænder og cyster. Desuden varetager hun også behandling af sygdomme i mund og kæbe.

 

Tandplejer specialiseret i paradentose

Tandplejer Asger Vesterby foretager udelukkende paradentosebehandlinger og vejledning i bevarelse af tandsættet. Han har efter sin uddannelse i Danmark år 2002, arbejdet 5 år på en paradentose henvisningsklinik i Hamborg. Har du paradentose vil du kunne nyde godt af Asgers ekspertise.

 

Vores erfarne og veluddannede klinikteam

Du vil blive mødt af det bedste team, som ønsker at give dig en tryg oplevelse og tilbyde dig alle former for moderne tandbehandling. Vi er engagerede og har stor arbejdsglæde.

Mød os

Vi er en flok engagerede medarbejdere, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder.

Mød os her

sådan finder du os

Vi bor i hjertet af Odense, tæt på banegården og offentlig transport.

sE kort

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Bestil tid