ISO 9001:2015 certificering

Vores mål er, at vores patienter altid får en positiv oplevelse, når de besøger os. Derfor er det afgørende, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os i alt – lige fra kvaliteten i behandlingen til servicen på klinikken. Af samme grund begyndte dinTANDLÆGE klinikkerne i 2007 en ISO 9001 certificering, som de første i Danmark.

Vi har en ISO 9001 certificering

ISO 9001 er en internationalt anerkendt certificering, som kræver løbende sikring og dokumentation af kvaliteten i behandlingen, hygiejnen og servicen på den enkelte klinik. Det betyder, at der er faste procedurer for alle arbejdsprocesser, hvilket sikrer vores patienter den samme høje og forudsigelige kvalitet – uanset hvor i landet, de bliver behandlet.

Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og dokumentere, at vores tandlægeklinikker lever op til de højeste internationale kvalitetskrav. Et anerkendt kvalitetssikringssystemet skaber unikke fordele for både patienter, klinikker og medarbejdere.  

Den årlige audit bliver gennemført af DNV GL Business Assurance Denmark. I den forbindelse fastlægger vi forbedringstiltag, så klinikkernes procedurer forbliver i konstant udvikling.

Certificeringen er en integreret del af efteruddannelsesaktiviteterne og inddrager samtlige medarbejdere i arbejdet.

tandbehandlinger

Dine egne tænder – hele livet. Et realistisk mål for de fleste, der jævnligt får kvalificeret tandbehandling.

Læs mere her

Mød os

Vi er en flok engagerede medarbejdere, der vil gøre vores bedste for dig og dine tænder.

Mød os her